Polední menu

Polední menu pro týden 15. 1. 2018 - 19. 1. 2018

Pondělí:
Polévka I. Polévka z fazolových lusků na kyselo
Polévka II. Výběr z jídelního lístku
I. Čevapčiči, hořčice, cibulka, vařené brambory, tatarská omáčka
II. Maminčino kuře (kuře, játra, těstoviny)
Moučník - dle denní nabídky

Úterý:
Polévka I. Drůbeží vývar s masem a jáhlami
Polévka II. Výběr z jídelního lístku
I. Hovězí nudličky na víně s kukuřicí, pikantní krém z bílých fazolí
II. Krůtí plátek s broskví a sýrem, opečené provensálské brambory
III. Bramborové šišky s máslem a mákem, kakao
Moučník - dle denní nabídky

Středa:
Polévka I. Gulášová polévka
Polévka II. Výběr z jídelního lístku
I. Vepřový závitek na smetaně, houskové knedlíky
II. Domácí pizza GROSSETO (rajčata, kuřecí maso, sýry, oregáno)
Moučník - dle denní nabídky

Čtvrtek:
Polévka I. Celerová polévka s bramborovou slámou
Polévka II. Výběr z jídelního lístku
I. Pstruh na roštu, citrón, šťouchané brambory s cibulkou
II. Masová směs, domácí bramboráčky
III. Rýžový nákyp se švestkami, bílá káva
Moučník - dle denní nabídky

Pátek:
Polévka I. Hrstková polévka
Polévka II. Výběr z jídelního lístku
I. Jelení guláš s houbami, karlovarské knedlíky
II. Řecká musaka s mletým masem, zelný pikantní salát
III. Ovocný salát s jogurtem, cornflakes
Moučník - dle denní nabídky

 

Menu 81 Kč
Provozní doba restaurace: 11.00 - 14. 30 hodin (individuální akce dle dohody)

Seznam alergenů s číselným označením dle Nařízení RP a Rady EU č. 1169/2011

  1. obiloviny obsahující lepek
  2. vejce
  3. ryby
  4. podzemnice olejná
  5. sójové boby
  6. mléko
  7. skořápkové plody
  8. celer
  9. hořčice
  10. sezamová semena
  11. oxid siřičitý a siřičitany
  12. vlčí bob
  13. měkkýši

SOŠ a SOU Trutnov

SOŠ a SOU Trutnov - škola, která naučí!
Za studium žáci nehradí žádné poplatky. Naopak v rámci své poduktivní práce v dílnách školy nebo během praxe na smluvních pracovištích mohou za svou práci získat finanční odměnu. Finanční odměna až 500 Kč za měsíc je též poskytována žákům učebního oboru Tesař, Zedník, Instalatér díky podpoře Královéhradeckého kraje.
Znalosti a řemeslný um žáci prezentují v rámci řady soutěží. V rámci mezinárodních projektů je navázána spolupráce se školami v Banské Bystrici, Staré Lubovni, Nitře a slovinské Brežici.
Jedním ze základních cílů školy je přímé napojení na praxi.

Pro každého žáka, s ohledem na jeho možnosti, se snažíme zajistit budoucího zaměstnavatele!

Polední menu na 19. 1. 2018

Polévka I. Hrstková polévka
Polévka II. Výběr z jídelního lístku
I. Jelení guláš s houbami, karlovarské knedlíky
II. Řecká musaka s mletým masem, zelný pikantní salát
III. Ovocný salát s jogurtem, cornflakes
Moučník - dle denní nabídky

Polední menu na celý týden

Partneři školy