Polední menu

Polední menu pro týden 18. 9. 2017 - 22. 9. 2017

Pondělí:
Polévka I. Cibulová polévka s bramborem
Polévka II. Dle jídelního lístku
I. Srnčí guláš, houskové knedlíky
II. Holandský řízek, bramborová kaše, okurkový salát
Moučník - dle denní nabídky

Úterý:
Polévka I. Hovězí vývar s vaječným svítkem
Polévka II. Dle jídelního lístku
I. Krůtí plátek na bylinkách, bramborové koblížky plněné hříbky, zelný salát s koprem
II. Hovězí vařené maso, rajčatová omáčka, těstoviny
III. Žemlovka jablková s tvarohem, ochucené mléko
Moučník - dle denní nabídky

Středa:
Polévka I. Karotkový krém se zázvorem a limetkou
Polévka II. Dle jídelního lístku
I. Segedínský guláš speciál, karlovarské knedlíky
II. Těstoviny Penne s kuřecím masem, sýrová omáčka
Moučník - dle denní nabídky

Čtvrtek:
Polévka I. Fazolová polévka
Polévka II. Dle jídelního lístku
I. Pražská hovězí pečeně, dušená rýže
II. Filátko z tresky, šťouchané brambory s pohankou, holandská omáčka
III. Kynuté knedlíky borůvkami, kakao
Moučník - dle denní nabídky

Pátek:
Polévka I. Celerová polévka s bramborovou slámou
Polévka II. Dle jídelního lístku
I. Vepřová panenka na medu, kroupovo-houbové ragú, salát coleslaw
II. Kuřecí roláda s brokolicí vařené brambory s pažitkou, kompot
Moučník - dle denní nabídky

 

Menu 81 Kč
Provozní doba restaurace: 11.00 - 14. 30 hodin (individuální akce dle dohody)

Seznam alergenů s číselným označením dle Nařízení RP a Rady EU č. 1169/2011

  1. obiloviny obsahující lepek
  2. vejce
  3. ryby
  4. podzemnice olejná
  5. sójové boby
  6. mléko
  7. skořápkové plody
  8. celer
  9. hořčice
  10. sezamová semena
  11. oxid siřičitý a siřičitany
  12. vlčí bob
  13. měkkýši

SOŠ a SOU Trutnov

SOŠ a SOU Trutnov - škola, která naučí!
Za studium žáci nehradí žádné poplatky. Naopak v rámci své poduktivní práce v dílnách školy nebo během praxe na smluvních pracovištích mohou za svou práci získat finanční odměnu. Finanční odměna až 500 Kč za měsíc je též poskytována žákům učebního oboru Tesař, Zedník, Instalatér díky podpoře Královéhradeckého kraje.
Znalosti a řemeslný um žáci prezentují v rámci řady soutěží. V rámci mezinárodních projektů je navázána spolupráce se školami v Banské Bystrici, Staré Lubovni, Nitře a slovinské Brežici.
Jedním ze základních cílů školy je přímé napojení na praxi.

Pro každého žáka, s ohledem na jeho možnosti, se snažíme zajistit budoucího zaměstnavatele!

Polední menu na 20. 9. 2017

Polévka I. Karotkový krém se zázvorem a limetkou
Polévka II. Dle jídelního lístku
I. Segedínský guláš speciál, karlovarské knedlíky
II. Těstoviny Penne s kuřecím masem, sýrová omáčka
Moučník - dle denní nabídky

Polední menu na celý týden

Partneři školy